Skip to content

Omdömen

Här kan du se vad våra tidigare kunder har att säga om vår besiktning av badrum.

5/5

“Vi har anlitat Badrumsbesiktning för två olika badrumsrenoveringar, vilket varit mycket värdefullt eftersom vi i båda fallen har haft otur med dåliga entreprenörer – trots att vi gått på rekommendation från bekanta när vi anlitade dessa. I första badrummet upptäckte besiktningsmannen t.ex. ett allvarligt konstruktionsfel som entreprenören orsakat (sågat av en bärande bjälke). Det ledde till att vi fick anlita en konstruktör och kostanden drog iväg, men det var entreprenören då tvungen att stå för. I det andra badrummet (med en annan entreprenör) var det också allvarliga fel som upptäcktes vid tre olika steg i arbetet: fel typ av VVS-rör (ej godkända för ingjutning i betong), fel typ av tätskick, fel fall på golvet – bara för att nämna de värsta sakerna. Bemötandet av Badrumsbesiktningar har varit mycket professionellt och hjälpt oss att förstå byggprocessen och kommunicera bättre med entreprenören. Även när meningsskiljaktigheter uppstått och stämningen hettat till lite mellan oss och entreprenören har besiktningsmannen fungerat som ett stöd med ett perspektiv utifrån.”

Jakob
-

5/5

“Slutbesiktning av två badrum. En stor investering att renovera badrum.
Sajad utförde besiktningen, han kontrollerade varenda centimeter av badrummen, lutningar, rördragningar, säkerhetsluckor, våtzoner, han vet exakt vilka branschregler som gäller och kontrollerade så de som utfört rördragning, elektricitet och våtrummet är certifierade. Inte känna någon oro att något inte är ok. Skulle någonting inte vara det upptäcker Badrumsbesiktningar det med 100% säkerhet!”

Silvia
-

5/5

“Anlitat Badrumsbesiktningar 2ggr. både vid överlåtelse och entreprenad. alltid tydlig kommunikation, kunnig och med klockrent digitalt verktyg för protokollet. rekommenderar starkt och kommer själv anlita dom igen inom kort för nytt badrumsbygge.”

 
Mathias
-

5/5

“Supernöjd med besiktning av mitt badrum som vi renoverade nyligen. Andreas var väldigt tydlig, noggrann och hjälpsam. Har även haft en del kontakt med Sajad som har varit väldigt snabb på att återkoppla och väldigt trevlig.
Kan verkligen rekommendera företaget och jag kommer definitivt använda mig av Badrumsbesiktningar i framtida badrumsrenoveringar.”

Ivana
-

5/5

“Fantastisk service som räddade oss när vi anlitade en oseriös entreprenör som skulle renovera vårt badrum.

Noggrann slutbesiktning som direkt delades digitalt med oss och entreprenören.

REKOMMENDERAS STARKT!”

Dennis
-

4/5

“Anlitade Badrumsbesikningar för att kontrollera tätskiktet. De gjorde en väldigt bra och
grundlig besiktning och hittade en del brister som entreprenören gjort.
Kan verkligen rekommendera att anlita en oberoende besiktningsman om man vill vara säker på att inte få en vattenskada. Hade vi gjort det när vi gjorde vårt badrum för fyra år sedan
hade vi förmodligen sluppit vattenskadan vi har nu.”

Ronny
-

5/5

Jag har anlitat Badrumsbesiktningar för att göra en trestegsbesiktning (vvs-besiktning/tätskiktsbesiktning/slutbesiktning). Under arbetets gång hittades fel (trots behöriga hantverkare) som var mycket enklare att lösa direkt än om de hade upptäckts senare i processen (eller om de inte upptäckts alls, förrän man fått en vattenskada). Vid slutbesiktningen blev badrummet godkänt, med reservation för några detaljer där mina hantverkare och jag istället kom överens om prisavdrag. Jag tror att den förhandlingen underlättades tack vare att jag hade en besiktningsman med. Glad att jag anlitade Badrumsbesiktningar och även tacksam för de goda råd jag fick på vägen. Nu har jag ett badrum som jag vet uppfyller alla regler och krav. Professionellt, seriöst, kunnigt, noggrant och trevligt samarbete.

H.W
-

5/5

“Vi anlitade Badrumsbesiktningar AB för en statusbesiktning och trestegsbesiktning under renoveringen av vårt badrum. Vi hade en och samma besiktningsman vid samtliga tillfällen som hade väldigt hög kompetens, var tydlig och konkret. Detta hjälpte oss oerhört inför kravställning gentemot entreprenören. Dessutom var han behjälplig och gav oss stöd inför ett beslut vi var tvungna att fatta gällande en anmärkning. Jag hade inte trott att vi skulle få så mycket stöd och support under renoveringsprocessen. Det känns väldigt tryggt att en erfaren person har inspekterat vår badrum under hela renoveringen. Det var välinvesterade pengar!”

Roya
-

5/5

“Vi renoverade två badrum och efter mycket strul med hantverkarna anlitade vi Badrumsbesiktningar AB. Vi blev väldigt imponerade av Sajads professionalism och kunnighet. Tack vare honom fick vi ordning på bland annat alla de dokument som krävs vid en badrumsrenovering och vi kunde äntligen sova lugnt om nätterna utan oron för att ha missat någon detalj. Om vi genomför någon ytterligare renovering så kommer vi absolut anlita Badrumsbesiktningar igen.”

 
Torbjörn
-

5/5

“Vi tog in badrumsbesiktningar efter en långdragen process gällande en badrumsrenovering. Precis som vi misstänkte var inte badrummet rätt byggt vilket badrumsbesiktningar hittade. Sajad på badrumsbesiktningar gav ett mycket professionellt intryck med stor kompetens. Jag hittade till till badrumsbesiktningar via deras instagram-profil där man kan gå in o kika lite på hur deras vardag ser ut. Rekommenderas!”

K.W
-

5/5

“Superproffsiga!

Det vi uppskattade mest var att Badrumsbesiktningar AB utöver att besiktiga våra badrum fungerade som bollplank för oss under byggprocessen. Detta gav oss en ökad säkerhet i våra diskussioner med byggaren.”

 
Christopher
-

5/5

“Anlitade Badrumsbesiktningar för slutbesiktning av nyrenoverat badrum. Kontakt upprättades med Sajad som direkt tog på sig uppdraget. Han verkade mycket seriös och kunnig. Förklarade allt mycket tydligt och återkom med besiktningsprotokollet inom 2 arbetsdagar som nu har vidarebefordrats till badrumsentreprenören. Tyvärr blev inte badrummet godkänd, så det återstår att se vad som händer sedan. Med facit i hand hade jag gärna anlitat Badrumsbesiktningar från början av renoveringen (trestegsbesiktning). Då hade man kanske kunnat undvika trassel på vägen.”

 
Gunhild
-

5/5

“Jag har nyttjat badrumsbesiktningar tidigare. Att genomföra badrumsrenovering utan besiktning är vansinne. Även om man har Sveriges seriösaste hantverkare så är det en djungel av regelverk som de ska kunna. I sammanhanget är kostnaden för besiktningen väldigt liten. Det medför även att hantverkaren vet att besiktningen kommer slå ner om de fuskar, så lägstanivån höjs. Denna gång byggde vi två badrum samtidigt i vårt hus, och genomförde trestegsbesiktning på båda. Även om vi anlitat en seriös byggare, relativt dyra, och med mycket goda referenser så hittade Sajad ca 5 punkter per badrum per besiktning som behövde åtgärdas, småsaker, men som i slutändan gör att våra badrum håller toppklass.”

 
Erik
-

5/5

“Vi använde Badrumsbesiktningar (Mathias) vid vår badrumsrenovering maj-juni 2018. Vi var supernöjda med dem! Vi var skeptiska till en början kring böket att ha en besiktningsfirma involverad i processen också (det var ett krav från vår bostadsrättsförening), men i slutändan hade vi inte kunnat vara mer än nöjda, pga:
– Super att få fackmannamässig kompetens och hjälp längs vägen (annars blir man lätt som konsument utlämnad helt till hantverkaren)
– Badrumsbesiktningar var alltid: 1/ flexibla med när de kom ut för att göra besiktningen och anpassade sig till oss. 2/ tydliga i sin feedback och sin rekommendation till hantverkarna. 3/ hjälpte mig som konsument att förstå inte bara “svart och vitt” utan också hur jag skulle värdera gråzoner. 4/ punktliga och tydliga i sin formella återrapportering.

Jag kan verkligen rekommendera tredjepartsbesiktnignar generellt och Badrumsbesiktningar specifikt!

Brita”

 
Brita
-

5/5

“Jag kom i kontakt med Sajad då jag hade en dålig magkänsla kring renoveringen av mitt badrum. När jag berättade i vilket skede jag var i i badrummet så var han otroligt vänlig och kunde åka ut akut för att besiktiga. Tack vare honom så kunde jag stanna bygget i tid och förhindra ett badrum som varken skulle vara tryggt att använda eller som skulle gå igenom en slutbesiktning. Sajad var väldigt tålmodig och hjälpte mig oerhört mycket vilket jag är otroligt tacksam över. Jag rekommenderar honom starkt, och att alla som renoverar ett badrum bör anlita detta företag för en 3 stegs besiktning så att man hela tiden har full koll under hela resans gång och för att man ska kunna känna sig trygg och glad över sitt nyrenoverade badrum. Och till sist, lita på er magkänsla, känns det inte bra så är det oftast inte det. Bättre att komma på det i början / mitten på en renovering istället för när bygget är klart.”

 
Sanna
-

5/5
“Noggrann och tydlig. Dessutom hjälpsam med att se på köket trots att vi endast hade badrumsbesiktning. Rekommenderas!”
 
Ola
-

5/5

“Fantastisk bra hjälp. Kommer aldrig renovera utan en besiktningsman som håller mig i handen genom en renovering av ett badrum. Det ger en trygghet i att veta att allt blir gjort korrekt då jag själv inte kan kontrollera det.”

 
Veronika
-

5/5
“Vi anlitade Badrumsbesiktningar, Sajad för att känna trygghet i hur arbetet med vårt badrum genomfördes. Vi genomförde flera besiktningar, bl.a. besiktning av tätskikt med avslutande slutbesiktning. Vi är mycket nöjda med Badrumsbesiktningars arbete. Besiktningarna var effektiva och noggranna och protokollen levererades snabbt och var välmotiverade i text och med fotodokumentation. Dialogen med entreprenören förenklades. Sajad tog sig tid att förklara när vi undrade över något. Vi är glada att vi beslutade att anlita Badrumsbesiktningar tidigt under arbetets gång och känner nu trygghet i hur arbetet med badrummet har utförts i alla steg. Vi kan varmt rekommendera andra att anlita Badrumsbesiktningar!”
 
Anders
-

4/5
“Kontaktade badrumsbesikningar efter att jag renoverat mitt badrum och var lite osäker på om allt gått rätt till, fick snabbt svar och kunde boka in en tid omgående. Uppskattas att kunna få ett snabbt utlåtande av någon oberoende och inte behöva förlita sig helt på hantverkare.”
 
Erik
-

5/5
“Vi behövde en oberoende part efter vår badrumsrenovering eftersom vi inte var ense med byggfirman som utfört arbetet.
Efter badrumsbesiktningen var det inget tjafs utan väldigt tydligt vad som behövde åtgärdas. Vi slapp en hel del oro och argumenterande tack vare badrumsbesiktningen. De var snabba och smidiga att ha att göra med.”
 
Christin
-

5/5

“Behövde akut en besiktning av ett badrum. Sajad ställde upp med kort varsel och gjorde en besiktningen på ett mycket professionellt och trovärdigt vis. Samma dags eftermiddag fick jag besiktningsprotokollet. Jag har efter det mailat Sajad med följdfrågor samt bett om råd. Jag har alltid fått svar med i princip vändande mail. Sajad håller en mycket hög servicegrad.”

 
Salomon
-

5/5

“Jag anlitade Badrumsbesiktningar i samband med min badrumsrenovering för att få ett oberoende utlåtande och för att känna mig trygg under samt efter renoveringen. Valde trestegsbesiktning vilket var ett klokt val för att undvika överraskningar vid slutbesiktningen, något som jag rekommenderar alla att göra vid renoveringsarbeten. Jag kom i kontakt med Sajad som gav ett proffsigt och trevligt bemötande och kunde svara på alla frågor och funderingar som uppstod.

Jag rekommenderar dem varmt!”

 
Ida
-

5/5
“Vi anlitade Badrumsbesiktningar för att kontrollera att renoveringen av vårt badrum var korrekt utförd. Vid den första besiktningen upptäcktes ett antal fel – vilka tydligt specificerades av besiktningsmannen. Vid ombesiktningen såg man till att kontrollera att de tidigare felen var avhjälpta enligt branschreglerna. Vi uppskattar verkligen de båda besiktningsmännens arbete – de var proffsiga, trevliga kunniga och oerhört hjälpsamma samt tålmodiga.”
Malin
-

5/5
“Efter vår badrumsrenovering hade vi en klump i magen då vi inte var helt säkra på att allt var riktigt utfört. Vi kontaktade badrumsbesiktningar och fick snabb och proffsig hjälp direkt. Det var en sten som lättade när vi fick en ”godkänd-stämpel” från dem! Dessutom ett mycket trevligt bemötande. Tack!”
 
Sofia
-

5/5

“Är väldigt nöjd med Badrumsbesiktningar. Kontakta dom och fick en snabb återkoppling. De var väldigt tillmötesgående med tid och datum, TOPPEN!
Andreas som var vår besktningsman var super trevlig, lyhörd och tog sig tid att lyssna på oss.
Rekomenderar verkligen badrumsbesiktningar.”

 
Emma
-

5/5
“Snabb återkoppling och slutinspektion av vårt nyrenoverade badrum. Trevlig och professionell. Vi fick ett utförligt protokoll inom en vecka efter inspektionen som påvisade fel i badrummet och lite dokumentation som fattades. Vi hade inte känt till dessa brister om vi inte hade gjort en besiktning och nu har vi chans att rätta till dem med badrumsentreprenören vilket är jättebra. Nästa gång jag renoverar ett badrum kommer jag att anlita badrumsbesiktningar för att utföra en trestegsbesiktning så att allt blir rätt från början.”
 
Ina
-

5/5
“Beställde status besiktning då jag hade problem med badrum efter köp. Otroligt duktig besiktningsman som hittade massa fel. Trevligt bemötande och mycket god service!”
 
Levi
-

5/5
“Bra bemötande. Kom på utsatt tid. Förklarar tydligt. Tar sig tid för frågor även efter besöket. Tydligt avtal.”
Urban
-

5/5

“Värt varenda krona! Jag anlitade Badrumsbesiktningar Stockholm för en trestegsbesiktning när jag renoverade mitt badrum. Det var väldigt bra att ha med besiktningsmannen ända från början så att eventuella fel kan åtgärdas och inte byggas in. Han gav också ett mycket förtroendeingivande och professionellt intryck. Företaget som renoverade mitt badrum gjorde ett bra jobb men jag rekommenderar ändå att man anlitar en oberoende besiktningsman.”

 
Elisabeth
-

5/5
“Vi fick superbra hjälp av badrumsbesiktningar vid besiktningen av vårat badrum. Kommer anlita dem igen!”
 
Frida
-